24-01-2020

Heb nu besloten om definitief te stoppen met het zeer mooie ras de Teddywidders, al hoe wel ik er wel hartzeer van heb, er zijn nog een paar mooie jonge voedsters voor de fok, alleen voor serieuze fokkers te koop, hebben nog geen nestje gehad, uiteraard mogen ze ook weg als huis konijn, waar ze veel aandacht krijgen.
Ook nog verschillende koppeltjes met gecastreerde ram, deze worden uiteraard samen verkocht, hoef zeker niet de hoofdprijs, maar wil wel dat ze zeer goed verzorgd worden. of als u nog wat ouder konijn zoekt, waarvan partner is overleden, en weer koppeltje wilt.

Dit jaar zal ook mijn website worden veranderd, en gaat het alleen maar om de Duitse reuzen dit ras fok ik al enkele jaren, en heb dus al zeer mooie lijnen hierin, meer info over dit ras komt dan ook op mijn nieuwe website te staan.

 

31-12-2017

Vandaag nieuwe foto,s gemaakt van de witkoppen.

Mijn trots


 

03-12-2017

Nieuwe foto’s net gemaakt van de 4 van Ashley en Armani
Wat gaat de tijd nu alweer hard 4 weken oud.
Oortjes hingen al met goed 2 weken ,dat heb ik het liefst , hebben mooie lange oren goede bouw en mooie vachtstructuur.
Bruin otter dame en de zwart sepia witkop voedster blijft andere witkop is optie op, zo ook zwarte rammetje is verkocht.

Mijn prachtig nestje Trots op

 

 


16-11-2017

Nieuwe foto’s gemaakt.

Oogjes zijn nu allemaal open en rennen nu gezellig door de kooi.


11-11-2017

Nieuwe foto’s gemaakt van nestje Ashley en Armani
Ze groeien goed gelukkig

Mijn trots bruin otter blijft en witkop blijft, andere 2 zijn te koop op de andere witkop ram is optie op, ook de zwart met witte neus en blesje is optie op


Dag 05-11

Gelukkig groeien ze goed de kleintjes , nu 3 dagen oud.


Vandaag 04-11-2017

Het blijde nieuws is dat het zeer goed gaat met de kleintjes van ashley en Armani gelukkig.


 

Vandaag 03-11-2017

gaat zeer goed gelukkig met moeders en kids, moeders lekker verwent met extra voeding care, om aan te sterken en is zeer goede voeding voor de kleintjes.

 

Vandaag 02-11-2017

Nestje van Ashley en Armani 4 stuks geboren.
Zitten 2 mooie witkoppen in, afwachten hoe het zich verder ontwikkeld.
Word vervolgd


Vandaag 29-10-2017

Nieuw rammetje Samson opgehaald bij sylvia, komt uit duitse lijnen, hoop met hem op mooi nageslacht heeft ontzettend mooie vachtstructuur, wat ook zeer makkelijk is om te onderhouden.
Sylvia bedankt voor dit prachtige  Rammetje.


Vandaag 06-03-2017

Vandaag goede nieuws gehoord Dat Konijn de Duitse reus Herman door mij gefokt. op T.V komt op 18-03-2017 bij het programma zijn net mensen onder leiding van Huberto tan dacht net RTL 4 dus mensen allemaal kijken hoe konijn Herman het ervan af brengt ben benieuwd!!!

Herman nog klein

 

Vandaag 19-02-2017

Lizzy en mister Jack hebben 2 kleintjes beide witkopjes ,hiervoor had ze een nestje van 3 alle drie waren toen dood zaten ook 2 blauwe witkopjes in.

Witkop Feh denk voedster geboren op 19-02-2017

Witkop blauw denk Ram geb 19-02-2017


 

Nieuws van een fotograaf is afgelopen Zondag 18-12-2016 hier geweest voor Foto sessie

Hier 1 van de foto,s


 

nestje van Klara en Gijs Duitse reuzen

nestje van Klara en Gijs Duitse reuzen

Zijn op 24 okt getatoeérd

ram duitse reus

Rammetje worden zeer groot

 

voedster duitse reus

duitse reus voedster

Alle reuzen zijn gereserveerd!!

 

 

 


vandaag 16 november 2014

Mijn mooie Voedster Heaven de witkop ,is door Sylvia over genomen, Hoop dat ze met haar lijn ook mooie witkop zal geven.
Daar ik met mijn mooie blauwelijn wat ik al jaren mee bezig ben, om ook in deze prachtige blauwe kleur zal proberen  witkop te fokken.
Deze blauwe lijn is in de widders mooi klein en zeker een hele mooie bouw heeft, wat zeker ook de stand wat oortjes betreft.

Ook zal binnenkort mijn website bijgewerkt worden met nieuwe generaties waar ik ook deze lijn mee ga opzetten.

word vervolgd!


Vandaag 8 -8-2014

Vanmiddag een zeer ernstige verwaarloosde Teddy is terug gebracht.
Vertel er altijd bij als ze verkocht worden, altijd contact met mij kunnen opzoeken als ze niet meer voor het diertje kunnen zorgen om een of andere redene.
zo ook bij deze wat ik vreselijk vind wat ze het diertje hebben aangedaan, hier zijn geen woorden voor Bahhhh.
Gelukkig heb ik het diertje weer mooi in vacht gekregen, zonder te knippen want dat is echt niet nodig, de Teddy,s bij mij hebben een zeer mooie vachtstructuur wat echt niet moeilijk is om te borstelen.
deze mensen hebben volgens mij nog nooit een kam /borstel in de hand gehad, diertje is zo,n 1 jaar oud van 05-03-2013 ouders Hard way en Sunshine ze is verder gezond gelukkig heeft nu even tijd nodig om bij te komen zodra zij weer wat op de rails is mag ze naar een liefdevol huis waar ze wel de aandacht krijgt om te borstelen want dit is wel een vereiste van mij en zal zeker navraag na worden gedaan zodat ze dit niet weer hoeft mee te maken.

Mensen denk goed na om een Teddy te nemen, ze zijn echt niet moeilijk om te borstelen maar je moet er natuurlijk wel 1 x per week even de kam erdoor halen, en heb je zeker geen problemen zoals bij deze mensen die hebben er helemaal niet meer naar omgekeken, jammerrrrr begin dan niet aan deze dieren als je er geen kleine moeite voor kan opbrengen.

 

 

 


 

21-04-2014

Heb besloten om toch meer voor de widders te gaan, en zal dan in de Teddy-dwergen in de kleurslagen blauw en 3 kleur gaan, daarom toch besloten om enkele mooie exemplaren toch te verkopen er kan eventueel binnen kooien worden meegegeven ze zijn uiteraard allemaal met stamboom.
u kunt bij categorie voedsters en categorie rammen kijken welke worden aangeboden.


Vandaag 11-02-2014

Vanmiddag met 3 rammen naar de dierenarts geweest voor castratie heb het deze keer plaatselijk laten doen, daar Darwin ook al van 29-01-2009 is en dus 5 jaar oud is, vond ik deze methode beter op zijn leeftijd moet zeggen bij thuiskomst waren ze toch actief en viel mij reuze mee, doordat ze nu geen narcose hebben gehad, nu even afwachten of ze nog veel napijn hebben , 1 x rammetje word herplaatst samen met voedster Mijn lieve Darwin Blijft zo ook Sam nu even afwachten hoe het zich verder ontwikkeld.

word vervolgd


25-01-2014

De Champion Show in Nieuwe gein

Champion Show in Nieuwe gein 2014

zijn gisteren met meerdere fokkers naar de Champion Show in Nieuwe gein geweest was geweldig om te zien zeer mooie dieren waren er aanwezig in verschillende rassen , zo ook de Teddy-dwerg de witte kleurslag is nu officeel erkend superrrr

En ja hoor gelijk al 95 punten behaald, voor de fokker mijn petje af , we zijn als fokkers op de goede weg om dit ras nog mooier en betere bouw en karakter mee te geven ,het begin is er ,nu maar hopen dat ook de andere kleurslagen erkend gaan worden.

Teddydwerg Champion Show 2014


Op oudejaarsdag lag mijn allereerste Teddy-widder Willie dood in de schuur, denk of ouderdom hij was al goed 7 jaar of erg geschrokken van de zeer harde knallen van het vuurwerk, hij was niet ziek hij was gecastreerd en had 6 lieve dames om hem heen en liep altijd los zowel in de schuur of buiten.

Rust zacht Lieve Willie we zullen je missen

Vandaag 18-12-2013

afgelopen zondag ook even Shirley gefilmd en wat mooi foto,s gemaakt.
ze is van 9 september en dus alweer zo,n 13 weken oud.
had haar zondag even in de ren gedaan dit vond ze super.

Shirley Templer in de Ren

Shirley in de ren


11-12-2013

Het gaat weer super gelukkig met de Teddy-dwerg die zo verwaarloosd was.
Heb haar destijds opgehaald daar ik mijn eigen gefokte dwerg voorbij zag komen op marktplaats, had hier geen goed gevoel over en ben daarom wezen informeren, en mijn gevoel was juist ze was totaal verwaarloosd!!!
Heb haar een aantal weken weer laten opknappen in alle rust, en ze kreeg gelukkig ook weer vertrouwen in de mens, ze speelde weer met haar speeltjes enz , nu kan ik niet alles aanhouden, en heb haar dan nu ook aan iemand gegeven die zeker wel goed is voor de diertjes ,en waar ze dan in het voorjaar samen met de andere teddy,s naar hartelust kunnen rennen.
Voor nu de winter maanden tot april/mei zal ze nog wat moeten aansterken.
Ze zit heerlijk bij Linda binnen ,en is al helemaal in de kerstsfeer,

Linda Toppie dat je haar zo goed heb opgevangen, je bent een kanjer!!!
En wat leuk dat je mij benoemd heb, zodat ze nu als Sietske door het leven gaat!
Ze heeft het nu helemaal naar haar zin, en ziet er stukken beter uit, de vacht is nu al weer mooi aangegroeid.

heb echt zitten huilen, dat mensen zo met dieren om kunnen gaan!! Bah heb hier geen woorden voor!
Maar vanaf nu gaat ze een zonnig leventje tegemoet.

Linda nogmaals mijn hartelijke dank wat jij voor haar doet! Superrrr.

Vandaag 27-10-2013

Het was mijn dagje wel vandaag, onze Grietje was gisteren al begonnen met vacht plukken maar sinds vanmorgen 07.00 uur nog steeds niets was heb ik de dierenarts gebeld, want meestal na vachtplukken is er binnen 1 uur een nest.
Wat ik vermoede werd werkelijkheid, daar sommige fokkers steeds kleiner willen, en niet rekening houden met het fokbeleid, kunnen deze problemen ontstaan. ze had 1 jong , doordat er zo klein gefokt word, en ook nog eens kruizen met kleurdwerg, kun je problemen verwachten, daarom ga ik zeker niet met deze lijn verder, en zullen mijn voedsters zo boven de 1 kilo gaan wegen, als ze bij mij nestje krijgen. Bij haar is de baarmoeder er uitgehaald,zodat ze niet weer zwanger kan raken. duur grapje van 187.00 euro ,maar gelukkig is moeders gered, en heb ik dit ervoor over.verder gaat het nu redelijk met haar.


Vandaag 20-10-2013

Ben vanmiddag afgereist naar plaatsje Roggel bij Cynthia de grote duitse reuzen fokker

Was met nog 2 andere konijnenfokkers, die met me meegingen.
Het was een lust voor het oog,daar Cynthia het keurig voor mekaar heeft!
Schitterende woonruimte voor deze kanjers, Cynthia een dikke pluim voor jou, hoe jij met deze prachtige dieren omgaat, want merk nu al na een paar uur hoe relaxt Shirley Templer nu al is, ze is nu wel moe van de reis maar wat wil je nog net geen 7 weken oud,mag je best moe zijn hé.
zie hier de foto,s van deze kanjer

Duitse reus Shirley Templer

Shirley Templer

De Chinchilla kleur komt nog niet helemaal goed tot zijn recht daar de foto,s s,avonds zijn gemaakt, maar wil jullie niet onthouden van deze prachtige dame,hoop dat ze bij mij oud mag worden daar ik haar heb genomen voor de knuffel ook en puur als huisdier, deze konijnen zijn super intelligent je kunt ze van alles leren, zo ook daar gezien bij cynthia want er zitten konijnen bij die kunnen de Hi five geweldig!
P.s de kooi van 1.50 is nog wat groot uitgevallen voor haar maar daar zal ze gauw genoeg over een paar maandjes beter in passen.

Cynthia bedankt voor deze prachtige dame!!


Vandaag 19-09-2013

We zijn afgelopen dinsdag voor duitse reuzen wezen kijken ,mijn collega fokker heeft altijd in de grotere rassen gefokt, en hebben we daarom 2 zeer mooie rammen meegenomen voor haar kijk maar,hier is hij nog geen 3 maanden oud en dan al mega groot.

Duitse reus

Zelf ben ik nog steeds zoekende voor een mooie voedster en dan natuurlijk zo groot mogelijk zij komt bij mij als huisdier.
Daar ik voorheen altijd Shirley mijn vlaamsche reus van 11kilo heb gehad zij was in de mooie kleur geel, en mis haar nog steeds, vandaar dat ik toch weer voor zo,n mooie grote voedster ga, kan het niet laten.
word vervolgd!


Vandaag 03-09-2013

zeer mooie teddy,s genaamd tres jolie/ mon a more/Angela/Esterella/Shanna/Ramona Zijn vandaag naar een zeer mooie onderkomen gegaan waar ze naar hartelust kunnen rennen en zullen het daar zeker naar hun zin krijgen het was vandaag geweldig om te zien hoe gelukkig de konijntjes het daar hadden ,ze maakten gekke bokke sprongetjes in de lucht een lust om te zien.
Linda bedankt dat je ze deze mooie ruimte beschikbaar steld voor jou o zo mooie Teddy stal!
jammer genoeg had ik niet vandaag mijn camera bij me maar zal zeker nog een keer komen kijken hoe ze het daar naar hun zin hebben en zal dan ook zeker foto,s er dan van nemen! die houden jullie nog van mij te goed!

vandaag 19-09-2013

Heb mooie foto,s mogen ontvangen waar ik de konijnen heb gebracht in arnhem
hier zie je ze in de blokhut

heerlijk spelen in de blokhut

Linda bedankt voor de mooie ruimte die jij ze bied zo ook de buiten ruimte waar ze mogen huppelen.

Hier de mooie velden waar ze kunnen rennen

enkele teddy,s heerlijk aan de wilgen takken

In een woord geweldig


Vandaag 17-05-2013

Daar ik nu met de Teddy-dwergjes een nieuwe foklijn aan het opzetten ben in de 3 kleur en de zeer mooie oranje/rode kleur deze dwergjes wegen zo rond de 1 kilogram het is dus meer vacht dan konijntje, probeer nu om zoveel mogelijk de diepe oranje/rode kleur te krijgen in deze lijnen ook met verschillende oog kleur

Ook de Teddy-widder ga ik in de zeer mooie kleur blauw en havanna witkoppen verder mijn eerste perfecte witkop in de havanna kleur ook nog eens met blauwe ogen waar ik zo trots op ben.

mijn eerste perfecte witkop in havanna

Ook uit de blauwelijn heb ik een zwart/wit bonte witkop gefokt.
Hoop om nog meerdere lieve Teddy-widders in deze kleuren combinatie te krijgen ,wel heb ik zelf altijd eerste keus hierin.

 

 

Vandaag 22-02-2013

Teddy voorzien van tatoo
daar ik mij wat meer wil toeleggen om bij de kleindiervereniging niet alleen de witte Teddy maar ook de andere kleuren erkend te krijgen.
want voor inschrijving moeten de teddy,s voorzien zijn van een tatoo.

 


Mijn eerste vos konijntje Lizzy heb ik vanavond laten inslapen zij is heel rustig gegaan en hier heb ik vrede mee daar zij de laatste dagen het zelf op gaf ze dronk en at niet meer zelf standig was dan ook in een paar dagen tijd erg vermagerd ze was gewoonweg op ze zat in een groep waar ze heerlijk kon rond rennen maar zag al gauw genoeg dat er met haar iets niet in orde was doordat zij aan een kant wat ging hangen ,en denk daarom ook cunniculli + ouderdom is bijna 9 jaar geworden

En haar oma heeft in jaar 2012 de bijzondere leeftijd bereikt van 16 jaar

Rust zacht lieve meid!

 


Vandaag 24-06-2012

Kreeg vandaag een mail van ene Yvonne dat zij 2 teddy,s uit een asiel heeft gehaald en blijkt dat deze teddy,s bij mij vandaan kwamen. gelukkig door de stamboom zijn ze te achterhalen van wie de vorige eigenaren waren van deze zeer mooie teddy,s de mensen die deze 2 teddy,s gekocht hadden vorig jaar augustus hadden deze lieverds zelf maar 8 maanden in huis gehad en voor oud vuil weer gedumpt mensen denk toch asjeblieft na als je een konijntje wilt aanschaffen je zo,n diertje toch voor langere tijd de verzorging moet geven en niet in een opwelling zo,n lief klein konijntje wilt kopen voor de kinderen omdat de kinderen het zo leuk vinden de ouders zullen ook de verantwoording moeten nemen om samen met de kinderen te leren hoe met dieren om te gaan. als mensen een zeer lieve teddy bij mij kopen ,vertel ik ook altijd mocht je niet meer voor zo,n teddy kunnen zorgen door bepaalde omstandigheden,je altijd contact met mij op kunnen nemen hierover en zal ik ten alle tijden voor een oplossing zoeken want wil toch altijd graag weten wat er met de diertjes gebeurd. en niet naar een asiel brengen daar zitten ze al overvol dit is geen oplossing! kom gerust bij mij terug ik als fokker draag mijn verantwoording voor dit zeer lieve ras.

Hier Yvonne met de 2 lieve Teddy,s uit het dierenasiel zo zijn ze toch nog goed te recht gekomen en gelukkig ook dat ze samen mochten blijven!

Yvonne bedankt en dat ze bij jou heel veel knuffel uurtjes mogen beleven!


Even nog een foto net gemaakt zag dit stel zo verliefd op de bovenste etage van hun grote kooi liggen kijk maar

Vandaag 13-01-2012

Onze mooie Tres Jolie is gekoppeld met Darwin ze zitten samen in een mooie villa van 1.50

Dit koppel is in de zeer mooie blauwe lijn.

Hier zie je Darwin in een diepe slaap Schrik altijd van hem ,want lijkt net of hij dood ligt maar is gelukkig niet zo ook zijn dochter doet dit hou ontzettend van deze lieverd heeft een geweldig karakter! zo ook natuurlijk mijn andere teddy,s ,maar hij heeft echt iets aparts.

EN VERHAAL OVER BROODFOKKERS!

Ik herinner me niet veel van de plaats waar ik geboren ben. Wel dat het er koud, vies, vochtig en donker was. Wel herinner ik me mijn moeder. Zij was uitgeput van het elke keer nestjes werpen. Er zat haast geen energie meer in haar lichaam. Ze was vaak ziek en had haast geen melk voor mij en mijn broertjes en zusjes. Daarom stierven er al veel broertjes en zusjes van mij. Ook mijn moeder werd steeds zieker.

De dag dat ik weg ging bij mijn moeder zit nog vers in het geheugen. Mijn moeder was erg ziek en wij nog te klein om al afscheid van haar te nemen. Wij waren nog maar 4 weken. Mijn zusje en ik werden in een box gesmeten. De mensen die voor ons zorgde hadden geld nodig en wij zorgden ook nog eens voor extra rommel omdat we het hok bevuilde. Kortom we moesten weg. Wij beide, naar de dierenwinkel. Wat waren we bang, we kropen dicht tegen elkaar aan. En er was helemaal niemand om ons te troosten!

Er was nu veel te horen en te zien. Zoveel verschillende dieren. Allemaal maakte ze een ander geluid. Ook andere konijntjes had ik gezien. Mijn zusje en ik werden ik een kleine glazen bak gesmeten. Ook zag ik mensen vaak naar ons kijken. Ook kleine mensjes. Sommige waren erg lief, ander totaal niet. Ze tikte op het glas. Daar schrokken we erg van. We zaten de hele dag in deze kleine bak. Af en toe werden we er uit gehaald en bekeken. Dikwijls zeiden deze mensen Öooooh wat schattig” maar we werden weer terug gezet en de koop ging niet door!

Mijn zusje stierf de vorige nacht. Ze was zo erg ziek geworden. Ik legde mijn hoofdje op haar zachte vachtje. Zachtjes ging het leven uit haar magere lijfje. Ik had horen vertellen dat ik nu voor een spotprijs verkocht zou worden, want de winkel wilde geen zieke konijnen. Dus de dierenwinkel wilde snel van mij af. Toen de mensen kwamen om het levenloze lichaam van mijn zusje weg te halen om het weg te gooien, was mijn gehuil het enige geluid dat om mijn zusje treurde.

Vandaag kwam er een familie die mij kocht. Het waren hele lieve mensen. Ze wilde mij graag hebben. Ze kochten een ruimen kooi en nog andere konijnenspullen. Het kleine meisje wat bij hun hoorde hield mij liefdevol vast. Wat hield ik van hen! De man en vrouw zeiden dat ik een triest geval was en doopte mij Angel. Wat hield ik veel van hen, vooral van het kleine meisje.

Ze zorgde heel goed voor mij. Vooral het kleine meisje, zij speelde veel met me. Ik werd vaak uit de kooi gehaald en ook vaak geknuffeld. Ook het eten was prima krachtvoer en veel verse groenten. Wat was ik blij.

Vandaag ging ik naar de dierenarts. Ik had veel meegemaakt en had daardoor schurft gekregen. Ook had ik last van krampen door de schurft en veel pijn. Ook had ik vele wonden door het vele jeuken. Ik kreeg een prikje en zalf voor de wonden. Ik was helemaal niet bang bij de dierenarts hoor, want ik werd liefdevol vastgehouden door het kleine meisje. Wel hoorde ik trieste woorden tegen mij geliefde familie.

Ze hadden het over wat er allemaal loos met me was en over aangeboren afwijkingen en ook over broodfokkers. Ik weet niet alles precies, maar het deed pijn, vooral omdat mijn familie zo leed. Ik begreep wel dat ik doorgefokt was en inteelt. Ik was een erg zwakke konijn, maar gelukkig de familie hield nog steeds van mij.

Nu ben ik een paar weken verder en ik probeer een vrolijke konijn te zijn voor mijn familie. Maar ach het is soms zo moeilijk ik heb nog steeds krampen  Iedere gezonde konijn wordt groter en sterker, ik blijf klein en zwak. Ook heb ik een abces gekregen van de schurft. En het wordt steeds groter. Ik zie vaak de pijn bij de familie. We gaan regelmatig naar de dierenarts om het abces leeg te zuigen en de wonden te verzorgen. Helaas willen ze niet helen.

Helaas was mijn abces thuis open gesprongen en omdat ik er zwak was wilde ik ook niet meer eten. Alles deed pijn, ook mijn lieve familie geloofde niet meer in een goede afloop. Maar weer naar de dierenarts, zachtjes werd ik in een reisboxje gelegd. Iedereen was zo triest. Ik was altijd lief en braaf geweest, dit had ik toch niet verdiend.

Mijn kleine meisje had tranen in haar ogen bij de dierenarts. Ze hield me vast en ik likte zachtjes haar vingers, mijn uiting van liefde. Zelfs de dierenarts was droevig, want ook hij kon niks meer voor mij doen, ik was te verzwakt. Hij had van alles geprobeerd meer kon hij niet. De tafel van de dierenarts was koud De mensen aaide en streelde mij. Ik kon hun liefde voelen, Ooooooooh was ik maar gezond dan hadden zij nu geen verdriet.

Zachtjes likte ik nogmaals het meisje haar vingers. De dierenarts gaf mij een prikje, ik voelde geen pijn meer. Ik lig heerlijk in de armen van mijn kleine meisje. Ik had een vredig gevoel, zachtjes begin ik te belanden in een droomwereld. Ik zie mijn moeder weer en mijn broertjes en zusjes, zij vertellen mij dat er in deze wereld geen pijn meer is. Ik neem afscheid van mijn dierbare familie. Ik zal altijd van hun blijven houden. Ik had zo gehoopt op wat mooie jaren bij hun, maar helaas mocht het zo niet zijn. Ik heb hun vaak horen vertellen over konijntjes van broodfokkers, ze zijn zwak en leven kort. Zo zielig. Gelukkig is de pijn nu weg. Kon ik de dingen maar veranderen, kon ik die mensen maar veranderen. Dan had ik mijn familie nog lang kunnen plezieren. Het zal wel heel heel lang duren voordat ik mijn familie weer terug ziet!

Dit verhaal mag elders gepubliceerd of herdrukt worden in de hoop dat het vele dierenleed dat er heerst zal stoppen!!

Bent U ook tegen dierenleed?, kopieer dit dan en zet het op uw site !!!!!


Hier kijkt bounty verontwaardigd naar Leonie van wat doe je nu?? het is nog veelste vroeg om nestje te bouwen dames krijgen het met mooie weer echt in hun bol!!!!


 

Het nieuwe jaar 2011 is begonnen

Hoop dat het een nieuw jaar mag zijn dat beter gaat dan het afgelopen jaar met de nijntjes heb gelukkig nog zeer mooie lijnen kunnen behouden en ben hier dan ook erg blij mee. die ik uit vorige nesten heb behouden zijn sommige in zeer lange vacht en worden nu als maar mooier je hebt iets langer werk met borstelen maar ze worden geweldig zo mooie lange vacht ook mijn andere havanna nest groeit fantastische dit worden ook zeer mooie teddy,s waar ik zelf ook een mooie teddy van aan hou en van dit nest is al een mooie ram van gereserveerd die gaat naar duitsland ook een van het andere nest havanna/siam voedster gaat mee naar duitsland dus het nieuwe jaar begint in ieder geval beter als dat 2010 eindigde in een drama wat de myx betreft hier tegen ga ik in het voorjaar nog beter bescherming aanbieden aan de teddy,s want je begrijpt wel 1 x in 8 jaar is 1 x teveel wat je overkomt hier zal in het voorjaar nieuws overkomen op de site.

Ook wil ik de mensen graag hartelijk bedanken die het vertrouwen hebben gehad om bij mij een raszuivere teddy-dwerg of Teddy-widder hebben gekocht in het verleden,hoop nu met het nieuwe jaar in vooruitzicht wederom weer mooie lijnen te kunnen opzetten zodat de Teddy,s nog beter van karakter en bouw gaan worden.

Help dieren leed in spanje

 

Hallo lieve mensen ook de dieren in spanje hebben u hulp hard nodig daar het in december feest maand is misschien leuk om wat voor de dieren te geven hier is een link waar u op kan kijken.http://friendsofanimals.iland.nl/default.asp

zal ook de link erbij doen van de site http://www.friendsofanimals.nl/ waar u alles over kan lezen daar ik zelf lid ben van deze site mag u mij ten allentijde bellen of mailen voor donaties op te halen bij u zoals honde manden benchen medicatie borstels voer enz ben pas weer geweest voor alle donatie te brengen naar hun toe want er gaat nu weer een transport naar spanje toe voor al deze dieren ook kunt u een dier op afstand adopteren dit alles leest u op hun site zou zeggen kijk op hun site.

vandaag 23 november lees ik op hun site dat er zeer veel goederen zijn aangekomen voor de dieren in spanje bedankt lieve mensen die al deze spulletjes hebben gedoneerd! en ben zelf ook zeer blij dat ik een steentje kon bijdragen hierin!