Teddywidder       50 euro
Witkop widder    60 euro


De kleine teddy widders mogen pas vanaf 8 weken het nest verlaten, indien mogelijk zelfs nog langer maar voor die tijd kunnen ze wel alvast gereserveerd worden. Voor het reserveren van een teddy widder vraag ik een aanbetaling van € 25,00. Als je besluit de reservering te annuleren dan wordt de aanbetaling niet terug betaald. Als de teddy widder ziek wordt of komt te overlijden dan krijg je uiteraard je aanbetaling wel terug. Ik behoud mij het recht om ten alle tijden een reservering te annuleren.


Ik werk ook met een reserveringslijst, mensen die op deze lijst staan voor een bepaalde kleur of aftekening hebben de eerste keus voordat de jonge teddy widders worden vrijgegeven. De geslachten zijn voor 100% zeker, pas vanaf 6 weken is het duidelijker of het een ram of voedster is.


Wat krijgt uw teddy widder mee naar huis

Als de teddy widder met u mee naar huis gaat krijgt hij/zij een zakje voer mee wat hij hier gewend is om te eten, dat kun je mengen met je eigen voer zo dat hij/zij er langzaam aan kan wennen. Tevens krijgt u een stamboom mee, deze word gemaakt in een programma waar je juist de verwantschappen kunt zien wat zeer belangrijk is om een goed en gezond konijntje mee naar huis krijgt.
nu is de teddywidder nog niet erkend maar ik hoop met mijn blauwe lijn deze erkend te krijgen. ook lid van kleindiervereniging mocht u konijntje getatoeëerd willen hebben.


Dier Transport

Als u verder weg woont is het ook mogelijk om uw konijntjes via een speciale koerier te verzenden. Dit kan verzorgd worden door bijvoorbeeld Jitze Hooijsma van Dieren Snel Transport die gespecialiseerd is in het vervoeren van kleine huisdieren. De konijntjes worden door hem onderweg goed verzorgd, voorzien van eten en drinken. Ze worden bij mij opgehaald en dezelfde dag nog bij u thuis afgeleverd. klik op onderstaande foto voor groter