Voor Reserveringen 

Uitleg van de vermelding bij de konijntjes die te koop zijn:

Optie: De geïnteresseerde heeft tot een afgesproken datum bedenktijd.

Wanneer er een nestje geboren is zal ik foto’s van ze plaatsen. Als ze drie weken oud zijn komen ze bij te koop.op de site

De babykonijntjes mogen de moeder verlaten als ze 7.5/ 8 weken zijn. Ze krijgen dan een stamboom en voer voor de eerste week mee. De konijntjes krijgen voer van ons waar bestanddelen in zitten ter voorkoming van Coccidiose.

Het is mogelijk om te reserveren. Je komt dan op de reserveringslijst te staan en krijgt voorrang bij het kiezen van een konijntje uit een nest. Ik behoud echter wel altijd de eerste keuze uit het nest.

Voor de reserveringslijst heb ik de volgende gegevens nodig:

Je naam, telefoonnummer en e-mailadres.
voor stamboom heb ik nodig Naam eig: Straat postcode plaats

Voorkeur voor een voedstertje of een rammetje.

Eventuele voorkeur voor kleuren.

Wanneer ik deze gegevens heb ontvangen plaats ik je op de reserveringslijst laat wel even weten als je van de reserveringslijst verwijderd wilt worden. De volgende op de lijst wil ook graag zo snel mogelijk weten of ik een konijntje voor hem of haar heb.

Wanneer u spijt krijgt van uw aanschaf in welk tijdsbestek dan ook… terugbrengen kan in overleg, maar u krijgt er geen geld voor terug.

Wij behouden het recht te allen tijde een reservering in te trekken.

 

De aanschafsprijs voor de Teddy Widders welke naar het buitenland gaan zijn € 25,00 per Teddy Widder duurder, dit omdat ze pas mogen verhuizen vanaf 12 weken. Teddy Widders van 8 weken zijn nog niet sterk en stabiel genoeg om met transport te worden verzonden. Deze € 25,00 is dus puur een vergoeding voor de verzorging, huisvesting en voer van de Teddy Widders tijdens hun langere verblijf in mijn stalletje.Een andere voorwaarde is dat ze in verband met de stress welke het transport met zich meebrengt, minimaal per 2 worden verzonden, in dit geval hebben de Teddy Widders nog wat steun aan elkaar tijdens de lange reis.Het transport is geheel voor risico en kosten van de koper